logo Jan Vreugdenhil

Nieuws

Het laatste nieuws over onze grondverzetmachines

Hieronder vindt u het laatste nieuws over onze realisaties, samenwerkingen en werktuigen terug. 

Nieuws

Het laatste nieuws over onze grondverzetmachines
Previous
Next

Augustus 2022

Komatsushovel WA80M-8E0

Yes! Wij konden de Komatsushovel WA80M-8E0 aan ons wagenpark toevoegen. Die zware reus van zes ton zullen wij opnemen in onze verhuurvloot.

Juli 2022

Aspar Tuinaanleg uit De Lier

Eerder deze maand nam Aspar Tuinaanleg uit De Lier al een Komatsu PC16 in gebruik. Nu nemen ze ook een Komatsu PC35MR-5 op in hun machinepark. Wij bedanken hen voor hun vertrouwen in ons en wensen hen veel draaiuren met hun nieuwe machine.

Previous
Next
Previous
Next

Juli 2022

A. Buitelaar Grondwerken uit De Lier

A. Buitelaar Grondwerken uit De Lier ruilt zijn vorige PC35MR-5 in voor een nieuw model. Arco koos zonder problemen opnieuw voor Komatsu door die eenvoudige inwisseling. Wij wensen hem veel plezier met zijn nieuwe aankoop.

Juli 2022

Aspar Tuinaanleg uit De Lier

Eigenaar Simon Kruithof van Aspar Tuinaanleg uit De Lier (Westland) toont zijn vertrouwen in ons bedrijf en schaft een Komatsu PC16R-3 aan. De minigraver behoort met z’n gewicht van anderhalve ton tot onze zwaardere modellen. Hij is voorzien van een verstelbare onderwagen en sterke aandrijvingsmotor en is uitgevoerd als canopy.

Dankzij de Komatsudealers, BIA en Machineverhuur M.J. de Boer uit Nijeveen konden wij de levering en overeenkomst snel tot een goed einde brengen.

Previous
Next
Previous
Next

Juli 2022

Grondverzetbedrijf Corné v.d. Berg uit Maasland

Grondverzetbedrijf Corné v.d. Berg uit Maasland was al bekend met Komatsu. Eigenaar Corné koos er dan ook voor om zijn machinepark opnieuw uit te breiden met een machine van dat ijzersterke merk, deze keer de minigraver PC09-1. Dat model weegt net geen ton. Daarmee is het de kleinste graver van Komatsu. Die machine is dus ideaal voor werken in krappe omgevingen.

Juni 2022

FBO Las-en Montagebedrijf uit Wateringen

Bij FBO Las-en Montagebedrijf uit Wateringen gaat de voorkeur duidelijk uit naar Komatsu. In het verleden kocht eigenaar Frans al drie gravers. Nu voegt hij daar nog eens vijf WA100M8-E0 wielladers en vier compacte WA80M8-E0 shovels aan toe. Op vraag van het FBO-team voorzagen wij de wielen van extra brede profielbanden om in barre omstandigheden eveneens te kunnen werken.

Previous
Next
Previous
Next

Mei 2022

Bas van den Ende Kunststof Recycling uit Hoek van Holland

Onlangs verschaften wij Bas van den Ende een tweedehands-Komatsu WA100M-8E0, een compacte wiellader van iets meer dan zeven ton. Die deed in het verleden dienst bij ons als demomachine. Wij hadden al eerder het plezier om samen te werken met Bas en zijn team, toen wij hun drie shovels en twee kranen aanleverden.

Mei 2022

Rob Wiersma

Rob Wiersma ging voor de Norcar A6226. Die minishovel beschikt over een telescopische arm en is uitermate geschikt voor onderhoudsactiviteiten rondom uw pand. Wij bedanken Rob voor zijn aankoop.

Previous
Next
Previous
Next

Januari 2022

HD Aannemingsbedrijf uit Capelle a/d IJssel

Eigenaars Baki en Erkhan van HD Aannemingsbedrijf uit Capelle a/d IJssel kozen voor een ware krachtpatser uit ons assortiment. Zij schaften immers de Komatsu PC16MR-3 aan, een kraan van anderhalve ton.

Uw machine deskundig laten onderhouden of repareren?

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!