logo Jan Vreugdenhil

Nieuws

Het laatste nieuws over onze grondverzetmachines

Hieronder vindt u het laatste nieuws over onze realisaties, samenwerkingen en werktuigen terug. 

Nieuws

Het laatste nieuws over onze grondverzetmachines

Januari 2024

Geleverd aan Loonbedrijf Rijnpoort: Komatsu PC30MR-5

Na lang wachten op een laatste aanbouwdeel was het vandaag dan eindelijk zover dat we de nieuwe machine aan Dirkjan van der Sar, eigenaar van Loonbedrijf Rijnpoort, konden leveren. We bedanken Dirkjan voor het vertrouwen in ons bedrijf en product. Ook wensen we hem heel veel fijne en zorgeloze draaiuren toe op de krachtpatser van Komatsu!

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Geleverd aan Weverling Groenproviders uit Monster: Komatsu WA70M-8E0 wiellader

Vandaag is het machinepark van Weverling Groenproviders nog fraaier geworden. Wij leverden een ijzersterke en vijf ton zware wiellader van Komatsu, de WA70M-80E0. De machine is erg luxueus en is onder andere uitgerust met een luchtgeveerde stoel, een omkeerbare fan, dansonderdrukking op de giek en airconditioning. We danken Weverling voor het vertrouwen in ons bedrijf en in het fantastische merk Komatsu!

November 2023

Geleverd aan Rodyon uit De Lier Komatsu PW138-11E0 mobiele kraan.
Roy Lemckert, eigenaar van Rodyon lastechniek enorm bedankt voor je vertrouwen in onze diensten en in het ijzersterke merk KOMATSU wat wij vertegenwoordigen!
Deze bandenkraan is uitgerust met onder andere: - Stage-V motor - Tweedelige giek - Airco - Ledverlichting - Giekvering
We wensen Roy en zijn mensen heel veel plezier toe met deze 15tons zware machine en veel veilige, zorgeloze uren! www.rodyon.nl

Juni 2023

Deze week geleverd aan Arts-infra BV uit Den Haag,

Een Komatsu PC26MR-5!

IMG WA
IMG WA
IMG WA

Juni 2023

Afgelopen week hebben we maar liefst twee machines mogen leveren aan Berkhout Schipluiden BV

Onze allerkleinste machine, de Komatsu PC09 een minigraver van c.a 100kg en een Komatsu PC26MR-5, een 2,5 Tons kraan. Beide machines in bedrijfskleuren gespoten!

Juni 2023

Afgelopen week is de door Martijn Dekkers bestelde Henra aanhangwagen PL3000 geleverd.
De Henra PL3000 is een robuuste aanhangwagen van Nederlandse bodem.
Met een ledig gewicht van 650kg en een laadvermogen van 2850kg is deze plateauwagen geschikt voor allerlei vormen van transport.<br>

[]

April 2023

Geleverd aan Rysma vastgoed B.V uit Naaldwijk,
 
             Norcar a7240 minishovel
 
 
 
Deze Finse krachtpatser blinkt uit door zijn wendbaarheid en kracht. Met een eigen gewicht van een kleine 2 ton en een vermogen van 25Pk (Kubota) heeft de machine een kieplast van 1500kg!
Door de telescoopmast is een hefhoogte van 3310mm mogelijk.
Tegelijk geleverd met een Henra- aanhangwagen in de black-edition uitvoering.
Rob bedankt voor het vertrouwen!
 
Previous slide
Next slide

April 2023

Ook in April geleverd aan Squeeze B.V uit 'S gravenzande Een in bedrijfskleur gespoten; KOMATSU WA100M-8E0 Na uitvoerig test en demo-werk heeft Joey Koene, eigenaar van Squeeze B.V besloten om zijn mooie machinepark nog mooier te maken met deze gigant van Komatsu! Met fraaie bakken van #BECO en schitterend spuitwerk van #DieselServiceWest Wij zijn hier uiteraard heel blij mee!

Previous slide
Next slide

April 2023

Aan Delete Sloopwerken uit Naaldwijk leverden we een Komatsu-rupskraan (model PC290 LC). Normaliter verkopen wij lichtere machines, maar dankzij onze samenwerking met BIA bv konden wij die krachtpatser opbouwen en aan de klant bezorgen.

De Komatsu PC290 LC is een kraan van 30 ton die voor sloopwerkzaamheden is uitgerust. Er zijn bijvoorbeeld onderrolbeveiliging en slooprekken in de cabine aanwezig. De giek werd verbouwd voor een hoger bereik.

De snelwissel aan de machine is van Steelwrist SQ80. Via dat systeem kunnen aanbouwdelen snel en eenvoudig gewisseld worden. De SQ80S hebben we trouwens opgebouwd in samenwerking met Tom van LvM Techniek bv. Wij bedanken hem voor zijn inzet!

Door een zeer krap tijdsschema moesten we alle zeilen bijzetten om de machine klaar te krijgen. Uiteindelijk is ons dat wel goed gelukt. Wij zijn eigenaar Robert van den Berg erg dankbaar voor die schitterende opdracht en wensen hem veel fijne draaiuren toe!

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Maart 2023

TVR Techniek bv uit De Lier

We leverden aan TVR Techniek bv uit De Lier een
KOMATSU WA70M-8E0 wiellader.
Die firma is onder andere actief in grondverzet, elektriciteits- en telecommunicatiekabels aanleggen, rioleringen, buizen en pijpleidingen plaatsen.
We danken Twan voor zijn vertrouwen in ons product en onze service!

Juli 2022

Aspar Tuinaanleg uit De Lier

Eerder deze maand nam Aspar Tuinaanleg uit De Lier al een Komatsu PC16 in gebruik. Nu nemen ze ook een Komatsu PC35MR-5 op in hun machinepark. Wij bedanken hen voor hun vertrouwen in ons en wensen hen veel draaiuren met hun nieuwe machine.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Juli 2022

A. Buitelaar Grondwerken uit De Lier

A. Buitelaar Grondwerken uit De Lier ruilt zijn vorige PC35MR-5 in voor een nieuw model. Arco koos zonder problemen opnieuw voor Komatsu door die eenvoudige inwisseling. Wij wensen hem veel plezier met zijn nieuwe aankoop.

Juli 2022

Aspar Tuinaanleg uit De Lier

Eigenaar Simon Kruithof van Aspar Tuinaanleg uit De Lier (Westland) toont zijn vertrouwen in ons bedrijf en schaft een Komatsu PC16R-3 aan. De minigraver behoort met z’n gewicht van anderhalve ton tot onze zwaardere modellen. Hij is voorzien van een verstelbare onderwagen en sterke aandrijvingsmotor en is uitgevoerd als canopy.

Dankzij de Komatsudealers, BIA en Machineverhuur M.J. de Boer uit Nijeveen konden wij de levering en overeenkomst snel tot een goed einde brengen.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Juli 2022

Grondverzetbedrijf Corné v.d. Berg uit Maasland

Grondverzetbedrijf Corné v.d. Berg uit Maasland was al bekend met Komatsu. Eigenaar Corné koos er dan ook voor om zijn machinepark opnieuw uit te breiden met een machine van dat ijzersterke merk, deze keer de minigraver PC09-1. Dat model weegt net geen ton. Daarmee is het de kleinste graver van Komatsu. Die machine is dus ideaal voor werken in krappe omgevingen.

Juni 2022

FBO Las-en Montagebedrijf uit Wateringen

Bij FBO Las-en Montagebedrijf uit Wateringen gaat de voorkeur duidelijk uit naar Komatsu. In het verleden kocht eigenaar Frans al drie gravers. Nu voegt hij daar nog eens vijf WA100M8-E0 wielladers en vier compacte WA80M8-E0 shovels aan toe. Op vraag van het FBO-team voorzagen wij de wielen van extra brede profielbanden om in barre omstandigheden eveneens te kunnen werken.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Mei 2022

Bas van den Ende Kunststof Recycling uit Hoek van Holland

Onlangs verschaften wij Bas van den Ende een tweedehands-Komatsu WA100M-8E0, een compacte wiellader van iets meer dan zeven ton. Die deed in het verleden dienst bij ons als demomachine. Wij hadden al eerder het plezier om samen te werken met Bas en zijn team, toen wij hun drie shovels en twee kranen aanleverden.

Mei 2022

Rob Wiersma

Rob Wiersma ging voor de Norcar A6226. Die minishovel beschikt over een telescopische arm en is uitermate geschikt voor onderhoudsactiviteiten rondom uw pand. Wij bedanken Rob voor zijn aankoop.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Januari 2022

HD Aannemingsbedrijf uit Capelle a/d IJssel

Eigenaars Baki en Erkhan van HD Aannemingsbedrijf uit Capelle a/d IJssel kozen voor een ware krachtpatser uit ons assortiment. Zij schaften immers de Komatsu PC16MR-3 aan, een kraan van anderhalve ton.

Uw machine deskundig laten onderhouden of repareren?

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

Dit is de kop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.